TE GAST - De Generatie

Cultuurhuis Herbakker
  • do 14 maart 2024 van 14:30 tot 16:00
Dit is een UiTPAS activiteit.
Koop tickets

Stad Eeklo in samenwerking met het project 'Grijs aan Zet' presenteren: 

Theatervoorstelling De Generatie

Ze noemen ons de oudjes. De Stille Generatie. De Vooroorlogse Generatie. De Protestgeneratie. De Generatie X. Sommigen spreken zelfs van de Verloren Generatie. Eén ding is zeker: de Stille Generatie heeft lang genoeg gezwegen. Vandaag verenigen wij ons en nemen wij het woord. Vanaf nu zal niets nog hetzelfde zijn. Dit is de eerste dag van de rest van ons leven. Vandaag voor morgen. Nu voor later.

De jongste van ons is 65, de oudste 90. Wij vertellen u onze verhalen. Verhalen over loslaten en vastklampen. Over groeien en ineenkrimpen. Over boeien en vleugels. Over zijn en niet helemaal meer kunnen.

'De Generatie' is een theatervoorstelling van Grijs aan Zet, een project van Avansa Mid- en Zuidwest, theatercollectief Het Bataljong en Amnesty International Vlaanderen. 

spel: Heleen Allary, Marie-Paule Debaere, Amel Chadi, Kathleen Claerhout, Romain Debaere, Lydie Debonne, Myriam Decock, Raph Degryse, Christine De Waele, Willy Houthoofd, Hilde Oplinus, Patrick Scheire, Sytske Vanbergen, Veroniek Van De Ginste, Marc Vandenberghe, Chilo Vanlerberghe, Chantal Vanneste, Ilse Vanommeslaeghe, Marie-Hélène Ver Eecke, Urbain Vermandere, Hilde Verstraete en Linda Wyffels

Locatie

Cultuurhuis Herbakker
Pastoor de Nevestraat 10 , 9900 Eeklo

Prijs

  • Basistarief 12
  • Kansentarief met UiTPAS Meetjesland 3

Reserveer

Organisatie

Cultuurhuis Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10 , 9900 Eeklo