Cultuurhuis Herbakker introduceert vanaf volgend seizoen Vriendenpas

Gepubliceerd op dinsdag 16 mei 2023 om 10:15

Cultuurhuis Herbakker introduceert vanaf volgend seizoen 2023-2024 de Vriendenpas. Als Vriend van Cultuurhuis Herbakker krijg je een mooie korting op voorstellingen. Daarnaast ontvang je doorheen het seizoen enkele interessante voordelen, zoals onder andere een gratis ticket voor een film naar keuze én voor één van de geselecteerde voorstellingen.

Een Vriendenpas kost 10 euro en is geldig voor het volledige seizoen. Omdat het seizoen in 2023-2024 iets korter is vanwege de verbouwingen, wordt de Vriendenpas tijdens dit eerste seizoen eenmalig verkocht aan 8 euro en 4 euro voor jongeren (-26). De korting die je krijgt met je Vriendenpas, zal afhangen van het type voorstelling. Jongeren (-26) met een Vriendenpas ontvangen een korting van maar liefst 50%! Kom je regelmatig naar het cultuurcentrum, dan heb je je aankoop van een Vriendenpas dus in geen tijd terugverdiend!

Avondvoorstellingen starten vroeger

Vanaf volgend seizoen zullen de avondvoorstellingen in Cultuurhuis Herbakker, net zoals in de meeste andere cultuurhuizen, al starten om 20.00 uur en dus ook vroeger eindigen. Hiermee komen we tegemoet aan de vraag om de bereikbaarheid te vergroten voor wie na de voorstelling nog met het openbaar vervoer naar huis moet. Bovendien kunnen bezoekers achteraf ook wat langer napraten in het cultuurcafé, waar vooral op weekdagen behoefte aan was.

Ciné Local terug van weggeweest

Na zes jaar hetzelfde tarief te hanteren, werd de ticketprijs voor lezingen of workshops van en in samenwerking met de bibliotheek geactualiseerd en verhoogd naar 8 euro (UiTpas met kansentarief 2 euro). Ciné Local, waarbij je elke maand een filmtopper van formaat kan bekijken, is terug van weggeweest en blijft qua tarief ongewijzigd (5 euro).

Seizoenpresentatie en start ticketverkoop

Ben je benieuwd naar de vooruitgang van het nieuwe gebouw en het nieuwe seizoensprogramma? Cultuurhuis Herbakker vertelt er alles over tijdens de seizoenpresentatie op donderdag 15 juni vanaf 19.00 uur in de Kunstacademie. Iedereen is van harte welkom. Alle info vind je vanaf vrijdag 16 juni om 9.00 uur ook op www.cultuurhuisherbakker.be. De ticketverkoop en verkoop Vriendenpas start op donderdag 22 juni om 19.00 uur via https://tickets.eeklo.be en vanaf vrijdag 23 juni om 10.00 uur aan de balie van het STIP, telefonisch via 09 218 27 27 of per mail via info@cultuurhuisherbakker.be.