Compagnie Amoukanama - FA

Cultuurhuis Herbakker
  • za 7 december 2024 van 19:30 tot 21:00
Dit is een UiTPAS activiteit.
Koop tickets

Met vastberaden tred en voortgedreven door hoop gaat een groep jongeren op zoek naar een nieuwe wereld. Ze hebben verschillende achtergronden, maar trekken samen op, omdat ze verder willen gaan dan ooit. Ze helpen elkaar stap per stap, vliegend door en over hindernissen.

Acht Guinese acrobaten voeren samen met een Belgische acrobate een spectaculaire choreografie uit. Ze maken circus dat de tradities van West-Afrika en de westerse wereld verbindt. Voor deze eerste grote productie werken ze samen met de Franse regisseur en choreograaf Anthony Weiss.

Compagnie Amoukanama is een Belgisch-Guinees gezelschap dat in Guinee kansarme jongeren opleidt tot professionele acrobaten. De zomer van 2022 betekende een grote doorbraak met een halvefinaleplaats in America’s Got Talent. Spektakel verzekerd!

Deze voorstelling is geschikt voor alle leeftijden.

van: Anthony Weiss
met: Mamadou Lamarana Bah, Balla Moussa Bangoura, Ibrahima Sory Bangoura, Mohamed Bangoura, Tidjane Bangoura, Ibrahima Sory Camara, Facinet Camara, Alseny Sacko, Panival Soumah, Nathalie Vandenabeele
lichtcreatie: Tim Oelbrandt
techniek: Ben Vanslembroeck
productie: vzw Amoukanama
met de steun van: Espace Périphérique (Parijs), de Vlaamse Overheid, Institut Français, Circuswerkplaats Dommelhof, Ecole Nationale de Cirque de Châtellerault

Locatie

Cultuurhuis Herbakker
Pastoor de Nevestraat 10 , 9900 Eeklo

Prijs

  • Basistarief 18
  • -26 jaar 12,9
  • Kansentarief met UiTPAS Meetjesland 4,5
  • Vriendenprijs 16,3
  • Vriendenprijs -26 jaar 9,5

Reserveer

Organisatie

Cultuurhuis Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10 , 9900 Eeklo