GEANNULEERD - Liesa Van der Aa

muziekclub N9
  • vr 3 mei 2024 van 20:30 tot 22:00
Dit is een UiTPAS activiteit.

Dit concert wordt definitief geannuleerd. Ticketkopers krijgen een mail met meer info over terugbetaling.

Een statement van Liesa:
Met spijt in het hart moeten we u informeren dat de geplande show van Liesa Van der Aa helaas geannuleerd wordt. Liesa heeft besloten om na 'Easy Alice' aan een nieuw muzikaal hoofdstuk te beginnen, waarvoor deze show helaas nog te vroeg komt.

Liesa Van der Aa is één van de meest veelzijdige Belgische kunstenaars van het moment. Ze is violiste, zangeres, componiste, producer, actrice en theater- en filmmaakster. In 2012 debuteerde ze met het album ‘Troops’. Nadien volgden onder andere het conceptalbum ‘WOTH’ en de soundtrack voor de film ‘Cargo’. Voor die laatste won ze een Ensor voor beste muziek. Sinds 2017 onderzoekt Van der Aa met het muzikaal labo One Trick Pony de grenzen tussen inhoud, muziek en beeld.

Haar muziek klinkt als eclectische funk, als een caleidoscopische ontmoeting tussen Kafka en Britney Spears, PJ Harvey en Eminem, Bill Withers en Missy Elliot. Muzikanten Niels Broos, Dries Laheye, Lander Gyselinck, Elisabeth De Loore, David Williamson en Baloji drukten hun artistieke stempel mee op dit verhaal.

Dit concert is een samenwerking met muziekclub N9. 

Locatie

muziekclub N9
Kerkstraat 121 , 9900 Eeklo

Organisatie

Cultuurhuis Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10 , 9900 Eeklo