UiTPAS Meetjesland

UiTPAS Meetjesland is:

een spaarkaart...

Met UiTPAS Meetjesland spaar je bij elke deelname aan vrijetijdsactiviteiten punten. Dat kan bij alle aangesloten organisatoren.
Spaar een punt door jouw kaart voor de voorstelling te scannen aan de ticketbalie.

...én een voordeelkaart

Ruil je gespaarde punten in tegen mooie vrijetijdsvoordelen zoals kortingen, gratis drankjes of tickets ...

Zo kun je in Cultuurhuis Herbakker in ruil voor 5 punten voor € 4 in plaats van € 5 naar de film, in ruil voor 10 punten gratis naar de film en krijg je voor 15 punten een cultuurbon van € 8 cadeau (je kan max. 1 keer per vier maanden gebruik maken van dit omruilvoordeel)! Ruil jouw punten aan de balie van het cultuurhuis of aan de balie van het STIP. Je vindt alle voordelen op www.uitpasmeetjesland.be/voordelen.

Voor wie?

  • Iedereen kan een UiTPAS Meetjesland kopen.
  • Iedereen kan punten sparen en omruilen.

Voor je UiTPAS Meetjesland betaal je eenmalig € 5. Kinderen en jongeren tot 26 jaar betalen slechts € 2.

Die aankoopprijs haal je er zo uit: je krijgt immers een aantal voordelen die je onmiddellijk kan opnemen, de zogenaamde welkomstvoordelen. Zo kan je gratis of met een stevige korting deelnemen aan bepaalde vrijetijdsactiviteiten en dat zonder ook maar één punt gespaard te hebben! 

Heb je een beperkt inkomen?

Dan kan je een UiTPAS Meetjesland met kansentarief aanvragen! Daarmee spaar je niet alleen punten, maar geniet je ook van 75% korting. Voor een ticket dat je normaal € 10 kost, betaal je nu € 2,50.
Wil je weten of je in aanmerking komt voor een pas met kansentarief, surf dan naar www.uitpasmeetjesland.be/kansentarief of spring binnen in het Sociaal Huis.

Je kan ook online tickets bestellen en betalen met je UiTPAS Meetjesland met kansentarief. Geef bij jouw online bestelling het persoonlijk kaartnummer in dat je terugvindt op jouw UiTPAS. De code rekent automatisch het juiste tarief aan.

Verkooppunten in Eeklo

  • STIP, Molenstraat 36
  • Stadskantoor, Industrielaan 2
  • Sociaal Huis, Zuidmoerstraat 136
  • Stadhuis, dienst Burgerzaken, Van Hoorebekeplein 2-4

Hoe gebruik je de UiTPAS in het cultuurhuis?

  • Punten sparen doe je door op de avond van de voorstelling je kaart te scannen aan de zuil aan de ticketbalie.
  • Voor het omruilen van je punten tegen een voordeel kun je terecht aan de ticketbalie of aan de balie van het STIP.
  • Je kan je puntensaldo online raadplegen op www.uitpasmeetjesland.be. Daar zie je ook tegen welke voordelen je je punten kan inruilen en bij welke organisatoren je terecht kan met je UiTPAS Meetjesland!
  • Houders van een UiTPAS met kansentarief kunnen hun tickets ook online bestellen en betalen. Geef bij jouw online bestelling het persoonlijk kaartnummer in dat je terugvindt op jouw UiTPAS. De code rekent automatisch het juiste tarief aan.

Contact

Cultuurhuis Herbakker